Tjänster

Fönster

  Det området av en fastighet som i högsta grad riskerar att bli påverkat av yttre påfrestningar såsom väder och vind. Vårt klimats ständiga temperaturväxlingar gör att kondens bildas, om våra fönster då innehar en eller flera sprickor kan fukt trängas in och förstöra virket. Vi rekommenderar att du regelbundet kontrollerar dina fönster så att målningen eller kittet inte fått sprickor, på så sätt förhindrar du eventuella fuktskador. När en fuktskada uppträtt så blir det bara värre med tiden vilket sedan resulterar i att åtgärden blir mer kostsam. Vi erbjuder besiktning av era fönster. Därefter får ni rekommendation samt kostnadsförslag på nödvändiga åtgärder. 

Färgsättning

Vita väggar kan vara otroligt fint, med detaljer som är i kontrast (konst, kuddar, gardiner) mm. Att måla en vägg med färg kan vara klurigt och svårt när det kommer till färgval. Vi har flera års erfarenhet inom området och har goda referenser där vi hjälpt kunder med just färgsättning. Vi färgsätter det mesta såsom utvändiga villor, skolor, butiker och privata hem, mm. Vi samarbetar även med Måleributiken i Alvik som är mycket erfarna inom området. Med kund kan vi därför ta fram allt från färg, tapeter, tyger med mycket mer. Vi på MR Måleri är stolta att kunna erbjuda personligt framtagna kulörer till våra kunder. Kulörerna är anpassade till alla sorters uppdrag som innebär olika miljöer. Vi utför våra arbeten med noga och väl genomtänkt för att vara skapade i nutid.  

Servicemålning

Vi utför alla typer av invändiga och utvändiga måleriarbeten. Våra servicemålare är ansedda och uppskattade för deras kundbemötande och lösningsorienterade förmåga bland gamla som nya kunder. Uppdragen i denna kategori av arbete kan variera. Det kan vara allt från uppsättning av fondtapet i sovrum till mindre servicearbeten genom våra ramavtals kunder.

Om- och Nybyggnadsmålning stora som små uppdrag.

Vi utför om - och nybyggnadsmålning i varierande storlekar. Inom detta område utför vi arbeten som lägenheter, radhusområden och enskilda villor. Med kunskap och erfarenhet av dessa uppdrag vet vi hur betydelsefullt det är med tydlig kommunikation mot vår beställare. Vi jobbar med projektverktyg och muntlig kommunikation parallellt, uppskattas av beställare och målare inom projektet.